Jay-Z ja Beyonce juhlivat Helsingissä – ilmestyivät yökerhon avajaisiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingissä avattiin eilen juhlallisin menoin vuoden ennakkoon kohutuin yökerho Skohan, jossa ovat mukana Restamax-ravintolayhtiön lisäksi myös suosikkiartisti Cheek ja Blockfestin tuottaja Kalle Kallonen. Eilen avajaisiin ilmestyi täysin yllättäen suomalaisjulkkisten lisäksi myös maailmanluokan supertähtipari Jay-Z ja Beyonce.

TMZ, Splash
TMZ, Splash

Suomalaisten kutsuvieraiden ollessa jo juhlimassa yläkerrassa pysähtyi Skohanin oven eteen yllättäen kolme hotelli Kämpin edestä lähtenyttä suurikoista mustaa tila-autoa, joista keskimmäisestä nousivat Jay-Z ja Beyonce. Supertähdet siirtyivät tila-autoistaan omien turvamiestensä saattelemana klubin VIP-puolelle niin nopeasti, etteivät sisään jonottaneet ihmiset ehtivät kunnolla huomata keitä paikalle saapui.

Skohanin tiloissa Jay-Z ja Beyonce viihtyivät noin puolentoista tunnin ajan ennen kuin he poistuivat takaovesta. Viihdemaailman julkkispari juhli Helsingissä hillitysti, eivätkä he suostuneet jakamaan nimikirjoituksia tai poseeraamaan valokuvissa. Beyonce tyytyi nauttimaan alkoholittomia juomia, mutta Jay-Z joi suomalaista Napue-giniä ja nähtävästi piti siitä kovasti.

TMZ, Splash
TMZ, Splash

Tukholmassa parin viime viikon ajan studiossa työskennelleet Jay-Z ja Beyonce jatkavat Staran tietojen mukaan tänään matkaa pienten lastensa kanssa Naantalin Muumimaailmaan, josta he palaavat maanantaina ruotsinlaivalla Tukholmaan. Beyonce on jo ennakkoon lupautunut laulamaan laivan karaokessa Paula Koivuniemen Aikuisen naisen ja Jay-Z on lupautunut esittämään Raptorin Oi beiben. Takaisin Yhdysvaltoihin Jay-Z ja Beyonce palaavat ensi viikolla.