Leikkauksesta toipuva koira lääketokkurassa – kuvasta nettihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Leikkauksissa käytetyt puudutusaineet saattavat vaikuttaa vielä tuntikausia operaation jälkeenkin, mistä aiheutuu usein koomisia tilanteita läheisille. Nyt sosiaalisessa mediassa naurattaa lääketokkurassa pelkkää hymyä ollut koira.

Kultainennoutaja Oscar oli taannoin leikkauksessa, jossa siltä poistettiin kasvaimia. Onnistuneen leikkauksen jälkeen koira sai selkeästi hyvin toimineita rauhoittavia lääkkeitä. Oscarin omistaja Sarah jakoi nimittäin Twitterissä kuvan, jossa koiran kasvoilla näyttää olevan erittäin leveä hymy.

Vaikka koira vaikutti olevan kuvassa tyytyväinen, ilmaisivat monet huolensa eläimen puolesta. Sarah kuitenkin vakuutti ettei Oscarilla ole mitään hätää. Hänen kissansa nimittäin katsoi leikkauksesta topivan koiran perään ja piti huolen siitä, että Oscarilla on seuraa torkkuessaankin.