Näin parannat parisuhdettasi minuutissa – kuvittele nämä 9 asiaa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Elokuvissa ihmiset rakastuvat, minkä jälkeen näytetäänkin jo montaasi kaikista ihanan intohimoisista ja romanttisista hetkistä, joita pari kokee muutaman vuoden aikana. Suhde vaikuttaa katsojan silmissä täydelliseltä, ja osa voikin verrata elokuvaa myös omaan parisuhteeseensa ja miettiä, että onko itse niin onnellinen kuin tarinan pariskunta.

Elokuvat saavat suhteet näyttämään aina niin ihanilta juuri siksi, että kaikki pariskunnan merkittävät käännekohdat ja intohimon hetket näytetään pikakelauksella ilman riitoja, tylsiä hetkiä tai tavallista arkea. Nyt parisuhde- ja perheterapeutti Adam Fields on kertonut, että tällainen montaasiajattelu toimii elokuvien lisäksi myös ihmisille.

Fields on kertonut Women’s Health -lehdelle, että jo minuutin ajatustyöllä ihmiset pystyvät lisäämään onnellisuuttaan ja ajattelemaan positiivisemmin omasta parisuhteestaan. Terapeutin mukaan ihmisten kannattaa käyttää aina toisinaan minuutti siihen, että ajattelee suhteen yhdeksää onnellista ja merkittävää hetkeä.

Ajattele minuutin aikana mielessäsi nämä tilanteet:

1. Hyvä hetki ensitreffeillä

2. Hetki, jolloin kumppani antoi sinulle täydellisen lahjan

3. Ensisuudelma

4. Te kaksi harrastamassa jotakin fyysistä lajia yhdessä

5. Erityisen kiihkeä rakasteluhetki

6. Hetki, jolloin nauroitte niin paljon yhdessä, että vatsaanne sattui

7. Jokin hetki ikimuistoiselta lomamatkaltanne

8. Tilanne, jolloin esittelit hänet ystävillesi

9. Ajattele yhtä rauhallista hetkeä, jolloin olette kotisohvalla halailemassa