Tältäkö saksan kieli kuulostaa? Hulvaton video verkkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eri kielillä on erilainen historia ja syntyperä. Osa maailmassa puhutuista kielistä kuulostaa hyvin paljon toisiltaan kun taas osalla ei kuulosta olevan yhtään mitään yhteistä. Monissa kielissä on kuitenkin useita sellaisia sanoja, jotka pysyvät kielestä toiseen melko samanlaisina.

Tällaisia sanoja ovat esimerkiksi poliisi, posti ja ambulanssi. Nyt hauskalla videolla näytetään miten useista suurista kielistä saksa kuitenkin eroaa hyvin paljon. Videolla kuullaan, miltä eri sanat kuulostavat ranskaksi, englanniksi, italiaksi, espanjaksi ja saksaksi. Saksan kielen ero tuodaan videolla käytetyistä sanoista kieltämättä todella hyvin esille.

Sen lisäksi, että saksan kielellä kaikki sanat ovat täysin erilaisia kuin muilla kielillä, saksa myös kuulostaa ääntämisenkin puolesta täysin erilaiselta. Videolla ääntämistä tosin korostetaan vielä entisestään kun saksaa puhuva mies huutaa hyvin aggressiivisesti kaikki sanat.

This Is What German Sounds Like

Publié par Men's Humor sur mardi 28 mars 2017