Victoria Beckham ja James Corden versioivat elokuvatrailerin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuonna 1987 julkaistiin Mannequin-niminen elokuva, jonka päätähtinä nähtiin Andrew McCarthy ja Kim Cattrall. Elokuva oli romanttinen komedia ja fantasiaseikkailu, jossa mies rakastui mallinukkeen, joka heräsi vain hänen silmissään eloon. Nyt tarinasta tai ainakin sen esittelystä on tehty uusi versio melko tunnetuilla henkilöillä.

The Late Late Show -keskusteluohjelman juontaja James Corden ja Victoria Beckham ovat kuvanneet uudelle Mannequin-elokuvalle trailerin, joka on tuotu heidän avullaan tähän päivään. Trailerissa Beckham esittää mallinukkea, johon Corden rakastuu palavasti.

Videolla James Cordenin esittämä mies rakastuu mallinukkeen, joka herää hänen silmissään eloon. Muut alkavat ihmetellä sitä, että mies viettää niin paljon aikaa elottoman mallinuken kanssa. Hänen silmissään nukke on kuitenkin enemmän kuin elossa, minkä vuoksi mies päättää pelastaa nuken ja viedä hänet omiensa luokse vaateliikkeeseen.