Hellyydenkipeä kalkkuna kerjäsi halauksia – koira tuli heti mustasukkaiseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat ja kissat ovat yleisimpiä lemmikkejä, joita hankkivat sellaiset ihmiset, jotka yleensä rakastavat eläinten silittelemistä ja halailemista. Nyt videolla nähdään tilanne, jossa kuitenkin perheen kalkkuna näyttäisi olevan lemmikeistä kaikista eniten hellyydenkipeä.

Videolla nähdään hauska tilanne, jossa mies on mennyt maahan istuskelemaan. Kalkkuna on heti tullut miehen luo halaamaan häntä. Mies ei kuitenkaan ehtinyt kovin pitkään viettämään kalkkunan kanssa laatuaikaa kun perheen mustasukkainen koira jo riensikin paikalle.

Koira tuli heti miehen ja kalkkunan luokse hellän hetken huomattuaan ja lähestyi kalkkunaa. Kalkkuna osasi kuitenkin napakasti puolustaa reviiriään. Pienen säikähtämisen jälkeen kalkkuna tuli taas lähemmäksi miestä ja otti hänet uudelleen halaukseen.