Kyläläiset ikuistivat harvinaisen näyn – käärmeet parittelivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni ihminen pelkää käärmeitä eikä mielellään menekään niiden lähelle mikäli joutuu sellaisen lähimaatossa kohtaamaan. Nyt eräässä kylässä kuitenkin nähtiin käärmeiden välinen herkkä ja romanttinen hetki, kun kaksi käärmettä parittelivat huovan päällä.

Intiassa rohkeat kyläläiset lähestyivät parittelevaa käärmekaksikkoa nähdessään matelijat tositoimissa roskien ja viltin päällä. Henkilöt olivat kuitenkin oman turvallisuutensa vuoksi päättäneet kuvata tapahtumaa hieman etäämmältä, että he eivät hermostuttaisi käärmeitä.

Käärmeiden paritteleminen näyttää melkein kuin tanssilta eikä tällaista näkyä tulekaan ihmisille usein vastaan. Käärmeet luikertelivat ja kietoutuivat toisiinsa kiinni todella tiukasti. Tämän tanssin seurauksena kyläläiset saavat odottaa lähistölle paljon uusia käärmevauvoja lähitulevaisuudessa.