Monster truckin uskomaton etuperinvoltti – ensimmäinen maailmassa!

Autot · Tim Isokivi

Yhdyvalloissa suuresta suosiosta nauttivissa Monster truck -kilpailuissa valtavilla renkailla varustetut autot ottavat kilpailevat hiekkaisilla, esteitä ja hyppyreitä täynnä olevilla radoilla. Taannoin Las Vegasissa tehtiin lajin historiaa näyttävän tempun muodossa.

Kilpailija Lee O’Donnell suoritti Monster Jam World Finals -tapahtumassa näyttävän etuperinvoltin ja laskeutui alas renkailleen. Kyseessä on tiettävästi ensimmäinen kerta, kun kukaan on onnistunut saavutuksessa lajin historian aikana.

Yleisö puhkesi valtaviin aplodeihin nähtyään uskomattoman tempun. Stuntti saattaa näyttää siltä, kuin se olisi tapahtunut täysin vahingossa. Daily Mail -lehden mukaan O’Donnell on kuitenkin paljastanut, että kyseessä oli täysin suunniteltu liike.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.