Tennistähti osti miljoonalukaalin Miamista – näissä maisemissa kelpaisi asua

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

29-vuotias serbialainen tennistähti Novak Djokovic on ostanut itselleen upean miljoonakodin Miami Beachillä sijaitsevasta Eighty Seven Park -luksuskerrostalosta. Hänen kerrotaan maksaneen kolmen huoneen ja 3,5 kylpyhuoneen asunnosta lähes yhdeksän miljoonaa dollaria.

Splash
Splash
Splash

Maailmankuulun arkkitehti Renzo Pianon suunnittelema rakennus sijaitsee Miami Beachin Surfsiden alueella ja sieltä avautuvat silmiähivelevän upeat esteettömät merinäköalat.

Samassa talossa sijaitsevan penthousen hintapyyntö on 38 miljoonaa dollaria. Djokovicin ostamassa asunnossa on minimalistinen sisustus ja suurikokoiset parvekkeet. Taloon kuuluvat myös esimerkiksi asukkaiden yhteiset uima-allasalueet ja oma yksityinen puisto.

Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat