Ohikulkija keskeytti teinipoikien katutappelun – rohkea teko videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nuoret teini-ikäiset pojat testaavat usein rajojaan ja myös toistensa kärsivällisyyttä. Kaveriporukoiden riidat voivat äityä nopeasti pahaksikin, ja sosiaalisessa mediassa leviää jatkuvasti koulujen pihoilta kuvattuja videoita, joissa nuoret pojat tai tytöt tappelevat todella väkivaltaisesti keskenään.

Nyt videolla nähdään kahden teini-ikäisen pojan välinen tappelu kadulla. Kummankin pojan kaverit nauravat ja kannustavat heitä tappelemaan keskenään. Onneksi todella rohkea ja viisassanainen ohikulkija päätti tulla poikien väliin ja keskeyttää tappelun.

Mies alkoi puhumaan pojille järkeä ja pyysi heitä kiinnittämään huomiota siihen, että kaikki heidän ystävänsä kuvaavat ja nauravat tilanteelle, jossa heihin sattuu. Mies muistuttaa poikia siitä, että hekin ovat miehiä ja heidän tulisi vähitellen lopettaa hölmöileminen ja keskenään tappeleminen. Lopulta mies sai pojat kättelemään toisiaan ja sopimaan riidan.