Tony Hawkin poika kuin mieskarkki – skeittaa ja soittaa kitaraa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rullalautailija Tony Hawkia on pidetty yhtenä maailman menestyksekkäimmistä ja vaikutusvaltaisimmista skeittareista. 48-vuotiaalla miehellä on myös poika, joka on isänsä tavoin mukana skeittibisneksessä. Ja varsinainen silmänilo.

Tony Hawkin 24-vuotias poika Riley on ammattiskeittaaja. Hän on pitkä, hyvännäköinen, tatuoitu ja soittaa kitaraa Petyr-nimisessä sandiegolaisbändissä. Riley Hawkin Instagram-kuvat ovat saaneet suosiota etenkin naisten keskuudessa.

Tony Hawk tunnetaan muun muassa omista nimikkopeleistään ja 900-asteisesta ilmapyörähdyksestään. Hän oli aikoinaan 12 vuoden ajan maailmanmestari. Kaliforniassa kasvanut Anthony Frank ”Tony” Hawk aloitti ammattilaisuransa jo 14 vuoden iässä.

Made a few items for @ayc that are available now

A post shared by Riley Hawk (@rileyhawk) on

Some new all black @happyhourshades out now

A post shared by Riley Hawk (@rileyhawk) on

Lakai video is coming ? ph: @bencolen

A post shared by Riley Hawk (@rileyhawk) on

Fs blunt from a part me an @paconertz made that will be coming out on thrasher on Tuesday.. Photo: @rhino

A post shared by Riley Hawk (@rileyhawk) on

Miss this one.. photo: @tannercribbs

A post shared by Riley Hawk (@rileyhawk) on

New @ayc collection and look book out today

A post shared by Riley Hawk (@rileyhawk) on