Teinipopparin keikasta someraivo – konserttiareenalla vain naisten vessoja!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ariana Grande on tullut kansainvälisesti tunnetuksi taitavana laulajana ja popkaunottarena, jonka suuhun seksiin viittaavat pikkutuhmat sanat eivät kaikkien mielestä sovi. Nyt hänen konsertistaan on syntynyt someraivoa, koska areenalla ei ollut lainkaan miesten vessoja.

Grande kiertää parhaillaan Yhdysvaltoja Dangerous Woman Tour -kiertueellaan, joka pysähtyi viikonloppuna Los Angelesin The Forumissa. Jostain syystä kaikki varsinaisen konserttipaikan vessat oli muutettu naisten vessoiksi, ja miehet ohjattiin tekemään tarpeensa kauas konserttilavasta.

Miesten vessojen oviin oli kiinnitetty kyltit, joiden mukaan nekin olivat konserttipäivänä naisten vessoja. Kyltissä oli ohjeet miesten vessoihin, joihin päästäkseen miesten tuli poistua sisätiloista ja mennä ulkona portaat alas terassin ja baarin taakse. Monet ovat tästä syystä kyseenalaistaneet Ariana Granden kiertueen järjestelyjen tasa-arvoisuuden.

Splash
Splash
Splash