Cristiano Ronaldon näköispatsas tyrmistyttää – kammottava näky!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Portugalin Madeiran kansainvälinen lentokenttä nimettiin taannoin uusiksi jalkapalloilija Cristiano Ronaldon mukaan, ja samalla hän sai oman näköispatsaan kentälle. Näköispatsas on kuitenkin tässä tapauksessa hieman kyeenalainen termi, sillä tähdellä ja veistoksella ei ole juurikaan samaa näköä.

Keskiviikkona julkistettu pronssinen veistos otettiin tyrmistyneenä vastaan. Patsaan vääristyneen näköiset kasvot muistuttavat Ronaldon omia vain etäisesti. Urheilija itse kommentoi Twitterissä olevansa onnellinen ja otettu siitä, että lentokenttä nimettiin hänen mukaansa.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Real Madridin riveissä pelaavaa tähteä esittävä patsas on saanut kyseenalaista julkiuutta. Vuonna 2014 Ronaldo sai näköispatsaan Madeiralle. Monet huomauttivat veistoksen näyttävän siltä, kuin jalkapalloilijalla olisi erektio.