Kylie Minoguen pikkusisko upea kaunotar – palasi julkisuuteen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen poptähti Dannii Minogue on onnistunut luomaan laulajanuran supertähti-siskonsa Kylie Minoguen varjossa. Mallina, kirjailijana ja muotisuunnittelijanakin vuosia sitten kunnostautuneella neitokaisella oli vuosia sitten myös pesti Australian Talent-ohjelman tuomaristossa.

45-vuotias kaunotar on viettänyt viime vuodet poissa parrasvaloista, mutta nyt hänet on kuvattu Australian Sydneyssä, jossa hän osallistui tyylikkäässä mekossa 2017 Australian Hair Fashion Awards -palkintogaalaan.

Danielle ”Dannii” Minogue nousi julkisuuteen australialaisesta Young Talent Time -televisio-ohjelmasta ja Home Away -saippuaoopperasta. 1990-luvulla neitokainen menestyi laulajana Love and Kisses, This is It ja Jump to the Beat -pophittien myötä. Hän julkaisi myöhemmin albumeita myös dance-artistina ja esiintyi musikaaleissa. Viime vuosina tähti on saavuttanut aseman kykyjenetsintäohjelmien tuomarina.

Splash
Splash
Splash
Splash