Gigi Hadid haastatteli poikaystäväänsä – hellyttävät keskustelut videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändistä soolouralle lähtenyt poppari Zayn Malik on mukana muotitalo Versacen uudessa Versus-nimisessä mainoskampanjassa. Kampanjan ensimmäisissä videoissa miehen oma tyttöystävä Gigi Hadid on haastatellut häntä.

Videoleikkeillä nähdään miten Gigi Hadid haastatteli Zayn Malikia. Nainen kysyi ensimmäisenä mieheltä, että kenet hän haluaisi vierelleen silloin kun hän tuntee olonsa yksinäiseksi. Mies vastasi haluavansa tietenkin Gigin kainaloonsa, mihin nainen lisäsi vielä listan jatkeeksi pariskunnan koirat ja kummankin perheenjäseniä.

Suloisella haastattelulla pariskunta kehuu toisiaan ja käyttäytyy todella huomaavaisesti ja rakastavasti toisiaan kohtaan. Fanit eivät malttaisi odottaa, että kampanjan kokonainen haastatteluvideo julkaistaan, mutta tällä hetkellä he saavat vielä tyytyä lyhyisiin videoleikkeisiin.