Halle Berry yläosattomissa: ”Tuokaa minulle herkkuja”

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiljattain 50 vuotta täyttänyt näyttelijäkaunotar Halle Berry on ihastuttanut fanejaan lähes päivittäin paljastavilla kuvilla luotuaan itselleen käyttäjätunnuksen Instagramiin. Berry on ilmeisesti nauttinut julkaisujensa saamasta huomiosta, koska hän on päättänyt jatkaa paljastavalla linjallaan.

Nainen julkaisi hetki sitten näyttävän videon, jossa hän riisui iltapukunsa ja pulahti uima-altaaseen naku-uinnille. Nyt Halle Berry säväyttää ihanan pitsisessä asussa, josta näkyy hyvin viettelevästi naisen muodot ja rinnat läpi.

Halle Berry on kuvan yhteydessä ilmoittanut, että hän ottaisi kenet tahansa kuvan osoittamalla tavalla vastaan mikäli henkilö lupaa tuoda mukanaan herkkuja. Tämä ilmoitus sai aikaan Twitterissä melkoisen kommenttiryöpyn, kun ihmiset julkaisivat hauskoja meemejä siitä miten he juoksisivat Halle Berryn pitsiunemaiseen syleilyyn Usain Boltin nopeudella.

https://www.instagram.com/p/BSRuSbyg-dg/?taken-by=halleberry&hl=en