Laiska koira ei jaksanut liikkua – antoi oven mäiskiä turpaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat ovat erityisen suloisia tapauksia silloin kun ne ovat niin väsyneitä, että ne nukahtavat erikoisiin asentoihin ja paikkoihin. Taannoin verkossa levisi video koirasta, joka oli nukahtanut kuono automaattiovien välissä. Nyt videolla nähdään laiska koira, joka lyö itseään kuljetuskopan ovella.

Omistaja on kuvannut kotonaan hauskan tilanteen videolle huomattuaan, että hänen englanninbulldogginsa on väsähtänyt hieman hankalaan paikkaan. Koira on asettunut lepäämään kuljetuskoppaansa niin, että sen kuono on kopan ulkopuolella. Jousien avulla sulkeutuva ovi on kuitenkin koiran riesana, koska se painaa koiran kuonoa.

Englanninbulldoggi avaa oven lukemattomia kertoja tassullaan auki. Joka kerta ovi kuitenkin yrittää sulkeutua uudelleen, minkä vuoksi se iskeytyy aina napakasti koiran kuonoon. Koira osoittaa esimerkillistä kärsivällisyyttä ja laiskuutta, koska kaikesta huolimatta se ei kuitenkaan jaksa siirtyä mukavalta makuupaikaltaan.