Paris Jackson on tyrmäävän kaunis näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Edesmenneen Michael Jacksonin tytär Paris yritti muutama vuosi sitten itsemurhaa, minkä jälkeen tytärtä on pidetty poissa julkisuudesta. Viime aikoina nykyisin jo 18-vuotias Paris on kuitenkin näyttäytynyt entistä useammin julkisissa tilaisuuksissa ja viihdemaailman pintapiireissä.

Eilen Paris Jackson osallistui 28th Annual GLAAD Media Awards -palkintogaalaan Beverly Hilssissä. Hän asteli juhlien punaiselle matolle upeassa värikkäässä iltapuvussa.

Taannoin Paris Jackson julkaisi Instagramissa kuvan uudesta tatuoinnistaan, jota koristavat edesmenneen isän silmät. Paris on teettänyt tämän melko kookkaan tatuoinnin käteensä, johon kuva onkin tehty koko käden leveydeltä. Kuvassa Michael Jacksonin silmät ja hiuskiehkura kurkistavat naamarin takaa. Kuva on otettu poptähden vuonna 1991 julkaistun Dangerous-nimisen albumin kannesta.

Splash
Splash
Splash
Splash