Fifty Shades -kaunotar paljasti bikinivartalonsa – ei jäänyt huomaamatta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Dakota Johnson tunnetaan parhaiten roolistaan Fifty Shades of Grey -kirjan elokuvaversioissa. 27-vuotias tähti on elokuvien kuvausten ohella viettänyt melko rauhallista elämää poissa parrasvaloista. Viime päivinä Johnson on lomaillut Floridassa.

Eilen Dakota kuvattiin, kun hän rentoutui bikineissä rannalla. Hän oli valinnut ajankulukseen Tom Robbinsin kirjoittaman Even Cowgirls Get the Blues -kirjan vuodelta 1976.

Nousujohdanteista uraa Hollywoodissa tekevä Dakota Johnson on Don Johnsonin ja Melanie Griffithin tytär. Taannoin hän paljasti elokuvien lukuisten seksikohtausten näyttelemisen olevan pitkäveteistä puuhaa.

– Työstän tänään yhtä seksikohtauksista. Se ei ole kovin mukavaa. Seksikohtausten tekeminen on aika pitkäveteistä. Emme oikeasti harrasta seksiä. Sen sijaan olemme teeskennelleet harrastavamme seksiä nyt seitsemän yhtäjaksoisen tunnin ajan, ja alan olemaan väsynyt, Dakota paljasti Interview-lehdelle.

Splash
Splash
Splash
Splash