Isoisällä hellyttävä salaisuus – hoivasi kissaperhettä autotallissaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rehellisyys ja avoimuus ovat pitkien ja onnistuneiden avioliittojen tärkeimpiä kulmakiviä. Nyt eräs lapsenlapsi sai kuitenkin isoisänsä kiinni siitä, että hän piti suurta salaisuutta isoäidiltä. Mies oli antanut pentuja odottavalle kulkukissalle kodin ilman vaimon lupaa.

Sylvia-nimisen naisen sydän oli sulanut, kun hän oli saanut tietää, että hänen isoisänsä Jimmyn synkin salaisuus isoäidiltä on se, että vanhus on antanut suojan kulkukissalle. Jimmy oli tutustunut kissaan ja alkanut ruokkimaan sitä autotallin nurkalla, jolloin mies oli huomannut, että kissa odottaa pentuja.

85-vuotias Jimmy oli pyytänyt vaimoltaan lupaa ottaa kissan lemmikiksi, mutta vaimo ei ollut suostunut siihen. Mies oli kuitenkin jo rakastunut kissaan, minkä vuoksi se oli päättänyt salaa majoittaa kissan autotalliin, jonka suojissa kissa voisi synnyttää pennut.

Vaimo sai tietää asiasta kun kissanpennut olivat syntyneet. Hän oli kuitenkin kissat nähtyään ymmärtänyt miestään ja antanut Jimmylle anteeksi. Sylvia on kertoinut Dodo-sivuston mukaan, että isoisä on saanut luvan pitää kissoista huolta siihen asti kun ne ovat tarpeeksi vanhoja adoptoitavaksi.