Kristen Stewart iski upean Victoria’s Secret -kaunottaren

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Twilight-elokuvan fanit ovat seuranneet jo pitkään näyttelijä Kristen Stewartin suhdekoukeroita sen jälkeen kun hän erosi Robert Pattinsonista. Komistuksen jälkeen Stewart on seurustellut julkisesti vain naisten kanssa. Hänet nähtiin pitkään Alicia Cargilen kanssa, minkä jälkeen hän on viettänyt aikaa myös Cara Delevingnen entisen rakkaan St. Vincentin kanssa.

Nyt näyttelijättären naisseikkailut ovat saaneet jälleen jatkoa uudesta käänteestä. Tällä kerralla 26-vuotias Kristen Stewart on löytänyt rinnalleen mallikaunottaren. Stewart on nähty nyt useaan otteeseen Victoria’s Secret -enkelin Stella Maxwellin kanssa.

Stewart nähtiin 26-vuotiaan belgialaismallin kanssa ulkoiluttamassa hänen Bernie-nimistä koiraansa. Pariskunta piti toisiaan käsistä kiinni ja kumpikin oli pukeutunut vatsan paljastaviin lyhyisiin yläosiin.

Good Night! #KristenStewart #KStew #Bernie #StellaMaxwell

A post shared by Marika (@kristen_marika) on