Kulkukoira tuo joka päivä lahjan sitä ruokkivalle naiselle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa ihmisistä heltyy niin paljon nähdessään kotinsa lähellä kulkukissoja tai koiria, että alkaa lopulta ruokkimaan niitä. Harva kadun asukki on kuitenkaan niin hyväkäytöksinen, että tajuaisi tuoda ruokkijalle aina mukanaan lahjoja.

The Dodo on jakanut hellyttävän tarinan Facebook-sivuillaan Thaimaassa asuvasta kulkukoirasta, jota Orawan-niminen nainen on alkanut ruokkimaan. Suloinen koira tuo naiselle joka kerta suussaan jonkin lahjan kun se saapuu sille asetetun ruokakipon luo.

Koira tulee aina naisen luo kantaen suussaan jotakin lehteä tai paperin palasta suussaan. Video lähti leviämään nopeasti Thaimaassa sosiaalisen median avulla, minkä jälkeen nainen alkoi saamaan useita viestejä henkilöiltä, jotka olivat halukkaita adoptoimaan ihanan koiran itselleen.

Stray Dog Brings Gifts To The Woman Who Feeds Him

This stray dog always brings a new gift to the woman who feeds him ????

Publié par The Dodo sur jeudi 23 mars 2017