Suomalainen M Room -parturiketju laajentaa Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin miten suomalainen miesten parturiketju M Room levittänyt kansainvälistä toimintaansa Saksan, Viron ja Espanjan jälkeen Yhdysvaltoihin. Nyt yhtiö on laajentanut toimintaansa Floridassa, kun se avasi uuden liikkeen Naplesin kaupungissa.

Tällä hetkellä kuukausimaksullisella parturikortilla voi hoitaa Atlantin toisella puolella päänsä kuntoon Seattlen lisäksi kahdessa eri liikkeessä Naplesissa. Yritystoiminnan laajentaminen ei jää vielä tähän, sillä Staran saamien tietojen mukaan kahdesta muusta toimipisteestä on jo vuokrasopimus valmiina. Ensimmäinen niistä avataan toukokuussa ja toinen kesäkuussa.

Yhtiö sai äskettäin myös raskaan sarjan johtajan, sillä sen Yhdysvaltojen yhtiön hallituksen senior advisoriksi nimitettiin McDonald’sin entinen toimitusjohtaja Ed Rensi. Taannoin yhtiö lanseerasi myös oman verkossa julkaistavan tyylilehtensä.

M Room

Petri Sipiläisen ja Toni Kylätaskun perustama M Room tarjoaa asiakkailleen eri tasoisia kanta-asiakkuuksia, joiden korteilla asiakas kykenee kävelemään ilman ajanvarausta suoraan sisään liikkeeseen ja pääsee esimerkiksi platinakortilla jonon ohi suoraan parturoitavaksi. Muut asiakkaat saavat tarkistettua jonotustilanteen nopeasti matkapuhelimensa sovelluksesta.

Kaiken lisäksi kortit käyvät M Roomin liikkeissä niin Suomessa kuin maailmallakin esimerkiksi Malagassa, Fuengirolassa, Riiassa, Tallinnassa, Berliinissä tai Seattlessa. Viimeksi mainitussa on jo kolme liikettä. Tukholmassa sijaitsee kaksi liikettä ja kolmas on rakenteilla. Lisäksi Ruotsin Vaxjön liike avataan keväällä. Paljon matkailevalle mielenkiintoinen liike sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentällä, jossa voi käydä hoitamassa hiukset kuntoon lentoa odotellessa.

M Room
M Room