Shokkipaljastus! Mel B avioliitostaan: ”Pakotettua ryhmäseksiä, pahoinpitelyjä…”

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Spice Girls -tyttöbändistä ja America’s Got Talent -ohjelman tuomaristopaneelista tunnetuksi tullut laulajatar Mel B haki äskettäin avioeroa aviomiehestään Stephen Belafontesta. Tällöin huhuttiin, että miehen väkivaltaisuus olisi ollut syynä erilleen muuttamisessa. Nyt on käynyt ilmi, että väite pitää Brownin väitteiden mukaan paikkaansa.

Stephen Belafonten veli Jeremiah Stansbury paljasti aiemmin, että pariskunnan eroon olisi ollut syynä se, että Belafonte oli nähty läheisissä tunnelmissa vieraan naisen kanssa, hän oli hakannut Mel B:n koiraa ja flirttaillut perheen lastenhoitajan kanssa. Nyt on käynyt ilmi, että nämä karulta kuulostaneet väitteet ovat ilmeisesti olleet kaunisteltuja totuuksia.

Mel B on nyt TMZ-sivuston mukaan hakenut lähestymiskieltoa Belafontelle. Naisen mukaan mies on kuristanut ja hakannut häntä toistuvasti, pakottanut naisen ryhmäseksiin kymmenen vuoden avioliiton aikana useampaan otteeseen ja saattanut heidän lastenhoitajansa raskaaksi.

Mel B on kertonut, että pahoinpitely alkoi jo heidän ensimmäisenä avioliittovuotenaan vuonna 2007, jolloin mies oli kuristanut naista. Pahoinpitelystä oli heti tullut miehelle suhteessa rutiini. Mel B ei kuitenkaan uskaltanut erota miehestä, koska mies oli uhannut pilata naisen uran ja viedä häneltä lapset.