Brittilehti: Mies ei saa lainkaan krapulaa – röntgenkuva paljasti syyn!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni suomalainen olisi onnellinen, jos olisi mahdollista juhlia ilman krapulaa. Nyt Iso-Britanniasta on löytynyt mies, joka ei saa lainkaan krapulaa. Syykin on viimein selvinnyt, sillä röntgenkuvissa Rob Brownin sisäelimistään löytyi peräti viisi munuaista.

Daily Star
Splash

Munuaisten tehtävä on pitää yllä elimistön nestetasapainoa, happo-emästasapainoa, suolojen ja muiden kivennäisaineiden oikeita määriä sekä suodattaa pois verestä kiinteät vesiliukoiset kuona-aineet. Brownilla näitä on kahden sijaan viisi.

Brown on koko maailmassa vasta toinen, jolla on todettu viisi munuaista. Iso-Britanniassa hän on ensimmäinen laatuaan, Daily Star uutisoi.

– Minulla on ollut selkäkipuja jo vuosia, mutta tutkimuksissa ei ole löydetty mitään erikoista. Taannoin huomasin virtsassani hieman verta, jolloin menin suoraan sairaalaan. Siellä arvioitiin, että kyse voisi olla virtsakivistä, mutta muutama päivä myöhemmin he kutsuivat minut takaisin lisätesteihin. Silloin selvisi, että minulla on viisi munuaista. Lääkärit sanoivat, etteivät ole koskaan nähneet mitään vastaavaa, Rob Brown kertoi lehdelle.