Paris Hilton taistelee muovisia vesipulloja vastaan: ”Ne ovat niin vuotta 2003”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seurapiirijulkkis Paris Hilton on viime aikoina ihmetyttänyt erikoisilla yhteistyökumppanuuksillaan. Hilton lanseerasi yhteistyössä Lidl-kauppojen kanssa hiustenhoitotuotteiden sarjan, joka sisälsi hiustenkuivaimia, harjoja ja suoristusrautoja. Nyt nainen on aloittanut yhteistyön SodaStreamin kanssa.

36-vuotias Paris Hilton näyttelee uudessa SodaStreamin kampanjassa tutkijaa, joka on alkanut kehittelemään ratkaisua vesistöjen muovisaasteiden pienentämiseksi. Ensimmäisen pieleen menneen kokeilun jälkeen hän keksii SodaStreamin, jonka avulla muovisten vesipullojen kantaminen kotiin voidaan lopettaa.

Paris Hilton sanoo mainoksessa osuvasti: ”Mieti miten vuodelta 2003 sinä oikein näytät kantaessasi kivennäisvesipullopakkauksia kotiin ruokakaupasta”. Hilton kommentoi People-lehdelle, että mainoksen kuvaaminen oli ollut hänelle hyvin silmiä avaava kokemus, koska nainen oppi käsikirjoituksen myötä paljon uutta maapallon tilanteesta muovijätteiden osalta.