Bikinikaunotar ongelmissa rannalla – ei saanut varjoa pystyyn

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Mallimaailman huipulla tähdet vaihtuvat erittäin harvakseltaan, sillä vuosittain supermallien sarjaan tulee vain muutamia uusia kaunottaria. Eräs lupaavimmista tulokkaista on 27-vuotias lapsenkasvoinen Stella Maxwell, jonka huhuttiin taannoin seurustelevan Miley Cyrusin kanssa.

Eilen Stella Maxwell ikuistettiin poseeraamassa kuvaussessiossa Malibussa, Los Angelesin liepeillä. Upealla mallikaunottarella oli hienoisia ongelmia, kun hänen piti nostaa aurinkovarjo ylös niukassa ranta-asussaan.

Pohjoisirlantilainen Stella Maxwell on kansainvälinen kaunotar, joka varttui Belgiassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Malliuransa hän aloitti jo 14-vuotiaana, mutta vasta viime vuonna Stella noteerattiin laajemmin hänen päästyään Victoria’s Secretin näytöksen malliksi. Alkuvuodesta 2015 seurasi läpimurto, kun hänet nimitettiin virallisesti Victorian Enkeliksi. Viime kuukausina Stellan ura on ollut rajussa nousukiidossa.

Splash
Splash
Splash
Splash