Vaginalle lanseerattiin oma huulirasva – naiset kokeilivat kameran edessä

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme hetki sitten erikoisesta naisille kehitetystä intiimihygieniatuotteesta, jonka avulla häpyhuulet liimattiin kuukautisten ajaksi kiinni. Nyt vaginalle on keksitty myös oma huulirasva, jota muutama nainen suostui kokeilemaan videolla.

VMAGIC-niminen yritys on kehitellyt naisille tuotteen, joka näyttää kuin isolta huulirasvapuikolta. Huulirasva on kuitenkin tarkoitettu käytettäväksi naisten häpyhuuliin. Tuote lupaa vähentää vaginan kuivuutta js alapään sisäänkasvaneita karvoja, kosteuttaa ja vähentää mahdollisia tuoksuja.

Rasvan levittäminen oli naisten mielestä miellyttävää ja tuntui kuin kookosöljyltä. Rasva onnistui heti rauhoittamaan alapään ihoa. Yksi kokeilijoista kommentoi, että rasva olisi varmasti hyvin miellyttävä lisä ennen kuin saisi säpinää makuuhuoneen puolella.