Suloinen virtahepopienokainen maiskuttelee unissaan – söpö video pelastaa päivän!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Reilusti yli tonnin painoiseksi kasvavat virtahevot ovat joskus pieniä. Cincinnati Zoo & Botanical Garden on julkaissut suloisen videon eläintarhan yhdeksänviikkoisesta virtahepopienokaisesta. Pienen virtahevon nimi on Fiona.

Facebookiin on julkaistu video, jolla nähdään pari kuukautta vanhan virtahevon nukkumisen aikana tapahtuvia suun maiskutteluita. Fiona-virtahepo nojaa harvakarvaisella turvallaan uima-altaansa reunaan ja näkee mitä ilmeisemmin herkullisia unia. Virtahevon syövät yleensä öisin, joten Fiona-hippo nukkuu kaiketi päiväuniaan.

Virtahevot pystyvät sulkemaan sieraimensa ja oleskelemaan veden alla kymmenen minuuttia kerrallaan. Virtahevon poikaset seuraavat emoaan usean vuoden ajan, ja ne saavuttavat sukukypsyyden vasta 7–10-vuotiaina. Virtahevot voivat kasvaa jopa yli 3.000-kiloisiksi.

Baby Hippo Fiona Dreams

Sweet dreams! Like human babies, Fiona occasionally suckles in her sleep. Caregivers say that the 9-week-old hippo has been an active dreamer since she was born. #TeamFiona

Publié par Cincinnati Zoo & Botanical Garden sur vendredi 31 mars 2017