Adriana Lima paljasti: Näin polttaa kaloreita nukkuessaan!

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

35-vuotias Victoria’s Secret -mallikaunotar Adriana Lima on yksi tunnetuimmista alusvaateketjun enkeleistä. Lima on myös näytöslavoilla selvästi yksi fyysisimmistä kaunottarista, ja hänen urheilullisuutensa ei jääkään koskaan katsojilta huomaamatta.

Adriana Lima harrastaa urheilua vähintään kuusi kertaa viikossa. Nyt hän on paljastanut New York Post -lehdelle hänen salaisen aseensa, joka on iltaisin juotava tattaripirtelö. Nainen kertoo syövänsä päivittäin kuusi ateriaa, mutta illalla ennen nukkumaan menemistä tärkein asia on kaloreita polttava pirtelö.

Adriana Lima kertoo laittavansa tattaripirtelön sekaan myös hamppumaitoa ja hunajaa. Hän nauttii juoman joka ilta joko lämpimänä tai kylmänä riippuen siitä millainen olo hänellä on. Juoma auttaa polttamaan yön aikana kaloreita, koska siinä on niin runsaasti kuitua, että se saa ruoansulatuksen paiskimaan yöllä töitä.