Yllätyskäänne! Daniel Craig ehkä vielä kerran James Bondiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Daniel Craigin on pitkään huhuttu kyllästyneen mestariagentti James Bondin rooliin. Nyt pitkään kestänyt spekulaatio seuraavan 007-elokuvan pääroolin näyttelijästä on kuitenkin saanut jälleen yllättävän käänteen.

Daniel Craigin kerrotaan harkitsevan vakavissaan Bond-rooliin palaamista. Page Six -sivuston mukaan elokuvasarjan tuottaja Barbara Broccolli olisi onnistunut vakuuttamaan tähden ainakin yhden uuden 007-elokuvan tekemisestä.

Craigin mielen muuttumisen kerrotaan johtuvan siitä, että Broccolli toimii miehen tähdittämän Othello-näytelmän tuottajana. Tähti on ylpeä Othellon kriitikoilta ja yleisöltä saamasta hyvästä vastaanotosta.

Taannoin tuottajien kerrottiin kaavailleen James Bondin uudeksi näyttelijäksi Tom Hiddlestonia. Broccollin väitetään kuitenkin pitävän näyttelijää liian omahyväisenä. Myös Hiddlestonin ja Taylor Swiftin suhteen epäillään tehneen hallaa asialle.

Daniel Craigilta kysyttiin vuonna 2015, onko hän palaamassa Bondin rooliin. Tuolloin tähti totesi viiltävänsä mielummin ranteensa auki. Mies myös kertoi, ettei häntä kiinnosta kuka astuisi hänen tilalleen kuuluisan agentin rooliin.