Jen Selter rannalla – paparazzi iski Instagram-supertähteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on nyt tuonut Jenille yli 10 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Tämänhetkinen luku on noin 11 miljoonaa.

Nyt Selter ja Big Time Rush -laulaja James Maslow ovat suunnanneet yhdessä ystäviensä kanssa lomailemaan Meksikoon, jossa paparazzi ikuisti heidät eilen. Samalla reissulla pariskunta osallistui Maxim Spring Party -tapahtumaan.

Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.

Splash
Splash
Splash
Splash