Katy Perryn somekuva hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Katy Perry on yksi popmaailman näyttävimmistä naisista. Supermuusikkokin saattaa kärsiä toisinaan itsetuntokriiseistä. Nyt Katy Perry on osoittanut herisyttävän hyvää huumorintajua julkaisemalla oman kuvan Googlesta.

Katy Perry julkaisi äsken sosiaalisessa mediassa roisin kuvan, jossa hän puristaa sitruunaa keittiössä. Naisella on kuvassa minikokoiset farkkushortsit ja antavalla kaula-aukolla varustettu farkkutoppi. Muhkeiden rintojen väliin laskeutuu rukousnauhaa muistuttava kaulakoru ja Katy Perryn viettelevä katse porautuu syvälle verkkokalvoihin.

Katy Perry oli googlettanut sanat: ”Katy Perry hot”, ja sai kyseisen kuvan haun tuloksena. Nainen tunsi olonsa kahden erillisen somepäivityksen jälkeen epävarmaksi, joten halusi kaiketi boostata egoa yltiökuumalla otoksella. Ja siinä myös onnistuen. Osa saattaa kuitenkin huolestua laulajan kuvan takia, koska Katy Perry tarvitsee kiireisesti latausta puhelimelleen.

was feeling insecure about my last two posts so

Publié par Katy Perry sur mercredi 5 avril 2017