Honey Boo Boon äidin järisyttävä laihdutus – rintaliivit kannattaisi ehkä ostaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka lapsimissi Alana ”Honey Boo Boo” Thompsonin äiti June ”Mama June” Shannon sai oman televisio-ohjelman ja laihdutti sen myötä järisyttävät 140 kiloa. Sen myötä häntä ei ole enää tunnistaa kuvista. Eilen Mama June kuvattiin New Yorkissa.

Mama June, People

Perheenäiti esittelee mielellään uutta vartaloaan julkisuudessa, mutta jostain syystä hän ei ole vieläkään ostanut itselleen uusi rintaliivejä. Niiden puuttuminen nousi nimittäin pääosaan paparazzikuvissa.

Mama June kävi ensin laihdutusleikkauksessa, jonka jälkeen kuntosaliharjoittelu ja totaalinen elämänmuutos alkoivat. Pudotettuaan painonsa alle 90 kilon, nainen pääsi myös leikkaukseen, jossa hänen vartalostaan poistettiin ylimääräistä ihoa. Nyt perheenäiti loistaa uusissa kuvissa punaisessa mekossa, joka halaa naisen hoikistunutta vartaloa.

Splash
Splash
Splash