Erika Canela aiheutti someraivon – takapuolessa teksti ”Paras ennen 2017”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen Miss Peppu -kilpailu päättyi marraskuun alussa, kun 24-vuotias mallikaunotar Erika Canela valittiin kuluvan vuoden peppumissiksi. Voittaja sai 20.000 dollarin lisäksi kansikuvaussession miestenlehteen sekä tietenkin paljon kuuluisuutta.

Nyt Erika on aiheuttanut Brasiliassa valtaisan someraivon, kun hän on poseerannut toimeksiantajan pyynnöstä kameran edessä pakarat paljaana. Raivon syy ei kuitenkaan ollut kuvien paljastavuus, vaan se, että hänen molemmissa pakaroissaan lukee teksti: ”Parasta ennen 2017”. Tempaus sai feministit heti barrikakadeille, sillä heidän mukaansa peppumissin leimaaminen kuin lihana halveksuu naisten asemaa latinalaisessa yhteiskunnassa.

Erika Canela on esimmäinen tummaihoinen Miss Peppu -kilpailun voittaja. Kilpailun finaali järjestettiin eilen Brasilian Sao Paulossa, jossa 27 semifinalistia karsittiin ensin 15 finalistiin. Heidän joukostaan valittiin lopulta Brasilian virallisesti paras peppu. Finalistit marssitettiin lavalle iltapuku- ja bikinikierroksille ennen voittajan julkistamista.

Splash
Splash
Splash