Naomi Watts narautti salakuvaajan somessa: ”Luuletko olevasi ovela?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

48-vuotias australialainen näyttelijätär Naomi Watts oli matkustanut metrossa New Yorkissa. Hän oli huomannut, että käytävän toisella puolella istuva nainen oli ottamassa hänestä salaa kuvaa. Watts oli päättänyt iskeä takaisin ja kuvata myös naista omalla puhelimellaan.

Naomi Wattsia kuvannut nainen Aubrey Lofgren oli julkaissut näyttelijättären kuvan omalla Instagram-sivullaan. Pian hän sai kuitenkin nähdä, että myös näyttelijä oli julkaissut samaan aikaan Lofgrenin kuvan ja tekstin: ”Think you’re pretty sneaky? #gotyou”.

Kun Lofgren oli huomannut jääneensä kiinni, hän oli ottanut näyttelijän julkaisemasta kuvasta ruutukaappauksen ja julkaissut vielä sen sivuillaan myöntäessään, että jäi kiinni Wattsin kuvaamisesta. Hauskasta tapauksesta on jo kuukausia aikaa, mutta se on vasta nyt alkanut leviämään viraalina kun fanit olivat huomanneet kuvien välisen yhteyden.

The beautiful Naomi Watts on the subway today. #fanningout #hlclannyc2016

A post shared by aubrey lofgren (@aubreylofgrenphotography) on

Think you're pretty sneaky? #gotyou #snap #subwayscenes ???

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts) on

Busted. #hlclannyc2016 #naomiwatts

A post shared by aubrey lofgren (@aubreylofgrenphotography) on