Mitä ihmettä? Pamela Anderson jo viisikymppinen – ei uskoisi kuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pamela Anderson oli yksi 1990-luvun suurimpia seksisymboleita. Nainen tunnetaan parhaiten Baywatch-tähtenä hänen näytellessään suositussa sarjassa kymmenen vuotta. Viime kuukausina Anderson on karttanut julkisuutta, mutta nyt hänet kuvattiin julkkisjuhlissa.

Anderson nähtiin poistumassa Lontoossa sijaitsevasta Ecuadorin suurlähetystöstä Knightsbridgen alueella. Hän oli paikalla tapaamassa suurlähetystössä piilottelevaa Julian Assangea.

Pamela Anderson on jo viisikymppinen, vaikka sitä on vaikea ulkonäön perusteella uskoa. Taannoin Anderson myönsi, että tuhmat asiat kiinnostavat häntä edelleen, minkä vuoksi hän suostuisi yhä Playboy-malliksi, jos häntä vain siihen vielä pyydettäisiin. Nykyisin nainen haluaa kuitenkin suurimmaksi osaksi keskittää voimansa apua tarvitsevien eläinten ja ihmisten auttamiseen.

Splash
Splash
Splash