Pepsi-mainos raivostuttaa – mielenosoittaja Kendall Jenner tarjoaa poliisille juoman

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pepsi on julkaissut uuden mainoskampanjansa yhteydessä hieman pidemmän muutaman minuutin lyhytelokuvan, jossa ihmiset taistelevat oikeuksiensa puolesta. Videossa annetaan ymmärtää, että eri vähemmistöt lähtevät kadulle yhdessä osoittamaan mieltään ja marssimaan oikeuksiensa ja erilaisuutensa puolesta.

Videon loppupuolella mainokseen tulee mukaan myös huippumalli ja televisiotähti Kendall Jenner. Jennerillä on aluksi päässään vaalea peruukki, jonka hän päättää riisua ja paljastaa oikeat tummat hiuksensa sen alta. Hän lähtee mukaan mielenosoitukseen ja päättää ilmeisesti luoda rauhan ihmisten ja poliisien välille tarjoamalla yhdelle poliiseista Pepsi-virvoitusjuoman.

Ihmiset ovat olleet todella ihmeissään siitä mitä Pepsi on halunnut mainoksellaan saavuttaa. Monien mielestä hyvin etuoikeutetussa asemassa oleva vaaleaihoinen Jenner ja hänen tekemänsä rauhan ele ovat täysin vääriä näin voimakkaaseen kohtaukseen, joka selvästi matkii aitoja mediassa nähtyjä tilanteita, joissa mellakkapoliisit ovat osoittaneet myötätuntoa esimerkiksi mielenosoituksissa olevia ihmisiä kohtaan.