Teini otti isoäidin parikseen koulun tanssiaisiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisissa kouluissa vietetään tähän aikaan vuodesta lukuvuoden päättäjäistansseja. Useimmat nuoret valitsevat parikseen samaa ikäluokkaa edustavan seurustelukumppanin, ihastuksen tai ystävän. Eräällä teinipojalla nähtiin kuitenkin hieman toisenlainen pari.

Connor Campbellin 93-vuotias isoäiti Betty Jane Keene ei ollut koskaan päässyt osallistumaan prom-tansseihin. Niinpä nuorukainen päätti tarjota vanhukselle mahdollisuuden tähän. Connor valitsi Bettyn parikseen tämänvuotisiin päättäjäistansseihin.

Pitkään vaaleanpunaiseen mekkoon pukeutunut isoäiti oli laitattanut kyntensä ja hiuksensa kuntoon tilaisuutta varten. Vaikka kokemus oli ehdottomasti Bettyn mieleen, saa yksi kerta päättäjäistansseissa riittää hänelle.

– En aio osallistua ensi vuonna. Haluan Connorin löytävän tyttöystävän, vanhus paljastaa ABC News -uutissivustolle.