Tyttöystävä testasi miehensä uskollisuutta raskaana olevalla teinitytöllä – ei olisi kannattanut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTubessa julkaistaan To Catch a Cheater -nimistä sarjaa, jossa Louis-niminen juontaja auttaa miehiä ja naisia selvittämään, että olisiko heidän kumppaninsa valmis pettämään heitä. Nyt eräs tyttöystävä halusi tietää, että pettäisikö hänen poikaystävänsä häntä raskaana olevan teinitytön kanssa.

Tyttöystävä oli järjestänyt Louisin avulla hänen miehelleen ansan. He olivat ajatelleet, että mies ei todennäköisimmin lankeaisi ainakaan nuoreen alaikäiseen naisenalkuun, joka olisi vielä raskaana. Tyttöystävä sai kuitenkin nopeasti kauhukseen huomata, että raskaana olevat naiset näyttivätkin olevan poikaystävän mieleen.

Vanessa katsoi tietokoneelta hänen poikaystävänsä ja raskaana olevaa naista esittävän vaaleaverikon kohtaamista. Tyttö kertoi poikaystävälle, että raskaana olemisessa vaikeinta on se, että hän on koko ajan kiimainen. Poikaystävä oli kuitenkin yllättäin heti valmis auttamaan vierasta teinityttöä tilan helpottamisessa.