Zara Holland rannalla niukoissa bikineissä

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Missimaailmassa kaunottaria tulee ja menee, ja vain aniharva heistä jää julkisuuteen pysyvästi muutoin kuin paikallisesti. Parhaillaan kansainväliseen tunnettuuteen on kuitenkin nousemassa Miss Iso-Britannia Zara Holland, joka menetti taannoin missitittelinsä.

Parhaillaan Zara lomailee Barbadoksella, jossa hän ilmestyi esittelemään upeaa bikinivartaloaan rannalle hopeanhohtoisissa bikineissä. Pelkkää lomaa reissu ei ole, sillä Holland kuvaa samalla mainoskuvia Beach Angels -mallistoonsa.

21-vuotias Zara Holland on englantilainen näyttelijä, malli ja Miss Iso-Britannia vuodelta 2015. Nykyisin Lontoossa asuva kaunotar on tehnyt myös oikeaa näyttelijäuraa, sillä hänet on nähty muun muassa huippusuosituissa Emmerdale ja Coronation Street -televisiosarjoissa sekä Love Island -realitysarjassa, jonka myötä hän menetti missikruununsa ja -tittelinsä. Siksi Miss Universum -kisat jäävät häneltä nyt väliin.

Splash
Splash
Splash
Splash