Äiti teki tyttärelle syntymäpäivälahjaksi Snapchat-filtterin – tytön reaktio tyrmistytti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jenna Fluegeman -niminen tyttö oli ollut koulussa, kun hän oli saanut äidiltään viestin. Äiti oli ilmoittanut, että tytön syntymäpäivän kunniaksi äiti oli tehnyt Snapchat-filtterin tyttöä varten. Äiti halusi ilmoittaa ylpeänä, että filtteri on tytön koulun alueella käytössä aamuyhdeksästä kahteen saakka, mutta vastaanotto ei ollutkaan niin innokas kuin hän olisi odottanut.

Jenna oli vastannut äidilleen ihmetellen, että minkä vuoksi äiti oli sellaisen mennyt tekemään. Tähän äiti vastasi surumielisenä, että hän ei nähtävästi osaa tehdä mitään oikein koska oli kuvitellut, että tyttö pitäisi siitä. Jenna julkaisi hänen mielestään nolon filtterin ja viestikeskustelun Twitterissä, jossa hän kertoi äidin menevän äärimmäisyyksiin asti teoissaan.

Ihmiset ovat olleet äidin puolella asiassa ja ihmetelleet sitä miten tyttö on voinut olla niin kiittämätön. Jenna sai paljon vihaisia twiittejä tuntemattomilta, minkä vuoksi hän päätti myöhemmin selittää asennettaan filtteriä kohtaan. Jenna kertoi kiittäneensä äitiään myöhemmin, mutta hän ajatteli, että muut oppilaat pitävät häntä itseriittoisena oman syntymäpäiväfiltterin vuoksi eikä hän olisi halunnut sellaista huomiota.