Martin Luther King Jr:n tytär: ”Kunpa isäni olisi tiennyt Pepsin voimasta”

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalinen media räjähti eilen uuden Pepsi-mainoskampanjan ja sen yhteydessä julkaistun lyhytelokuvan levittyä mediassa. Lyhytelokuvassa ja mainoksessa näytteli huippumalli ja televisiotähti Kendall Jenner, joka toi rauhan mielenosoittajien ja poliisien välille yhden virvoitusjuoman avulla.

Pepsi on poistanut mainoskampanjan videot verkosta ja pyytänyt julkisesti anteeksi myös Kendall Jenneriltä sitä, että he laittoivat nuoren mallin todella tukalaan asemaan. Monet julkkikset ovat kommentoineet mainoksen aiheuttamaa kohua sosiaalisessa mediassa, ja nyt myös Martin Luther King Juniorin tytär on twiitannut asiasta.

Martin Luther King Junior oli tunnettu ihmisoikeusaktivisti, jonka nuorin lapsi Bernice King on myös päättänyt kommentoida Pepsin mainosta. Bernice King julkaisi Twitterissä hyvin tunteita herättävän mustavalkoisen kuvan hänen isästään, jota poliisi työntää taakse päin. King kirjoitti julkaisun yhteydessä: ”Kunpa isä olisi tiennyt millainen voima Pepsillä on”.