Ryhmäseksiin pakotettu Mel B sai lähestymiskiellon aviomiehelleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -tyttöbändistä ja America’s Got Talent -ohjelman tuomaristosta tuttu Mel B haki äskettäin avioeroa aviomiehestään Stephen Belafontesta. Tällä viikolla selvisi, että avioeron syynä oli naisen mukaan muun muassa pakottaminen ryhmäseksiin ja toistuvat pahoinpitelyt. Nyt asiaa on käsitelty oikeudessa.

Melanie Brown haki aviomiehelleen lähestymiskieltoa kiireellisenä, ja eilen tuomioistuin käsitteli asian. Se määräsi poptähden miehelle lähestymiskiellon ja myönsi Brownille yksinhuoltajuuden pariskunnan lapseen. The Guardian -lehden mukaan aviomies monien muiden syytösten lisäksi uhannut paljastaa pariskunnan seksivideot.

Stephen Belafonten veli Jeremiah Stansbury paljasti aiemmin, että pariskunnan eroon olisi ollut syynä se, että Belafonte oli nähty läheisissä tunnelmissa vieraan naisen kanssa, hän oli hakannut Mel B:n koiraa ja flirttaillut perheen lastenhoitajan kanssa. Sittemmin kävi ilmi, että väitteet olivat ilmeisesti selvästi kaunisteltuja totuuksia.

Mel B on kertonut, että pahoinpitely alkoi jo heidän ensimmäisenä avioliittovuotenaan vuonna 2007, jolloin mies oli kuristanut naista. Pahoinpitelystä oli heti tullut miehelle suhteessa rutiini. Mel B ei kuitenkaan uskaltanut erota miehestä, koska mies oli uhannut pilata naisen uran ja viedä häneltä lapset. Mies pakotti Melanien ryhmäseksiin useita kertoja ja saattoi lastenhoitajan raskaaksi uskottomuudellaan.