Mies lähetti penisviestin väärään numeroon – ei päässyt helpolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Väärään numeroon vahingossa lähetetyt tekstiviestit voivat saada aikaiseksi hyvin kiusallisia tilanteita. Erityisen kiusallista tekstiviestikeskustelu oli miehelle, joka ryhtyi kommentoimaan väärään numeroon hänen peniksensä kokoa.

Michael oli saanut entiseltä tyttöystävältään Laurenilta väärän numeron. Mies oli yrittänyt laittaa viestiä Crystal-nimiselle naiselle, joka oli levittänyt huhua, että Michaelilla on hyvin pieni penis. Mies halusi katkaista huhuilta heti siivet ja lähettää Crystalille asiasta viestin, mutta valitettavasti keskustelun toisessa päässä olikin ollut joku aivan muu.

Toisessa päässä kirjoitellut henkilö päätti hetkisen jekuttaa Michaelia ja esittää Crystalia viesteissään. Lopulta hän kuitenkin paljasti, että mies oli lähettänyt viestejä väärään numeroon. Tuntematon henkilö päätti vielä keskustelun lopuksi toivottaa miehelle ja hänen pikkuruiselle penikselleen hyvää jatkoa.

Sorry Michael, I feel for you