Muistatko Lindsay Lohanin? Tältä hän näyttää nykyisin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

30-vuotias näyttelijä Lindsay Lohan on viime vuosien aikana ollut julkisuudessa lähinnä suhde- ja päihdesekoilujensa ansiosta. Äskettäin hän ilmoitti palaavansa televisioon uudenlaisen ohjelman kera. Ennen paluutaan hän kuitenkin lomailee parhaillaan Thaimaan Phuketissa.

Nyt Lohan on kuvattu nauttimassa rantaelämästä yhdessä ystäviensä kanassa. Rannalla lekottelun jälkeen ryhmä siirtyi suurikokoiseen huvijahtiin jatkamaan lomapäiväänsä.

Lindsay Lohan sai juuri oman The Anti-Social Network -nimisen televisio-ohjelman, jossa hän kaappaa ihmisen puhelimen ja henkilön kaikki sosiaalisen median kanavat vuorokauden ajaksi. Nainen varoittaakin jo ohjelman trailerissa tulevia uhrejaan: ”Jokainen tietää, että puhelinta ei koskaan tulisi jättää pöydälle vartioimatta varsinkaan silloin kun minä olen lähettyvillä”.

Splash
Splash
Splash