Nikki Sixx kulkee pyörätuolilla – lonkkaleikkaus antoi uuden nivelen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Helsingin Hartwall-areenalla viime vuoden marraskuussa piipahtanut Mötley Crüe on lopettanut uransa. Tarkkasilmäisimmät fanit huomasivat yhtyeen basisti Nikki Sixxsin kärsineen keikalla jonkinlaisista jalkaongelmista ja käyttäneen kävelykeppiä. Syy on nyt selvinnyt.

Nikki Sixx on julkaissut Facebookissa kuvan uudesta lonkastaan. Mies on saanut tekonivelen sairastuneen tilalle. Hän hehkuttaa uutta vartalonsa osaa, koska se näyttää muusikon mielestä veitseltä. Hän odotti leikkaukseen pääsyä kaksi kivuliasta vuotta maailmankiertueella soittaen.

Facebook-päivityksen mukaan samanlainen operaatio suoritetaan tänä vuonna myös miehen olkapäille, jotka ovat kuluneet hänen mukaansa liiallisesta kitaroiden rikkomisesta. Nikki Sixx vaikuttaa nykyään Sixx:A.M. -yhtyeessään.

https://www.facebook.com/nikkisixxofficial/photos/a.458184690335.245797.96943760335/10154978805260336/?type=3&theater