Käsittämätön floppi! Shia LaBeoufin elokuvaan myytiin ensi-iltana yksi lippu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Shia LaBeoufin ja Gary Oldmanin tähdittämä Man Down on osoittautunut melkoiseksi flopiksi Iso-Britanniassa. Se tuotti ensi-iltanaan rahaa vain noin yhden elokuvalipun verran.

Sotatrilleriksi kuvailtu Man Down tuli Iso-Britanniassa levitykseen vain yhdessä elokuvateatterissa, Burnleyn Reel Cinemassa. Siellä se tuotti ensi-iltapäivänään vain 7 puntaa, eli noin 8,20 euroa. Summa vastaa suurin piirtein yhtä ostettua lippua.

The Hollywood Reporter -sivuston mukaan tuotto kasvoi seuraavina päivinä jopa 200 prosentin verran, mikä ei tosin tässä tapauksessa merkitse paljoa. Man Down keräsi koko viikonlopun aikana teatterille tuloja yhteensä 21 puntaa, mikä vastaa noin kolmea myytyä lippua.

Yhdysvalloissa Down Under menestyi hieman paremmin, sillä se tuotti yhteensä 454.490 dollaria teatterilevityksen aikana. LaBeoufin ja Oldmanin ohella Man Downin päärooleissa esiintyvät Kate Mara, Jai Courtney ja Clifton Collin Jr.