Zara Holland menetti missitittelinsä – silti tyrmäävä näky rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Missimaailmassa kaunottaria tulee ja menee, ja vain aniharva heistä jää julkisuuteen pysyvästi muutoin kuin paikallisesti. Parhaillaan kansainväliseen tunnettuuteen on kuitenkin nousemassa Miss Iso-Britannia Zara Holland, joka menetti taannoin missitittelinsä. Viime aikoina hän on tehnyt uutta tuloaan julkisuuteen.

Barbadoksella lomaileva Zara on päätynyt viime päivinä paparazzien tähtäimiin, ja syystäkin, sillä neitokainen on todella upea näky bikineissä. Holland kuvaa Karibialla Beach Angels -mallistonsa promokuvia.

21-vuotias Zara Holland on englantilainen näyttelijä, malli ja Miss Iso-Britannia vuodelta 2015. Nykyisin Lontoossa asuva kaunotar on tehnyt myös oikeaa näyttelijäuraa, sillä hänet on nähty muun muassa huippusuosituissa Emmerdale ja Coronation Street -televisiosarjoissa sekä Love Island -realitysarjassa, jonka myötä hän menetti missikruununsa ja -tittelinsä. Siksi Miss Universum -kisat jäävät häneltä nyt väliin.

Splash
Splash
Splash
Splash