140 kiloa laihduttanut Mama June: ”Tämä koko projektissa oli vaikeinta”

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin miten lapsimissi Alana ”Honey Boo Boo” Thompsonin äiti June ”Mama June” Shannon sai oman televisio-ohjelman, jossa seurattiin naisen painonpudotusta ja elämänmuutosta. Nainen onnistui laihduttamaan huikeat 140 kiloa, minkä vuoksi naisen ulkonäkö on muuttunut hyvin paljon.

Mama June kävi ensin laihdutusleikkauksissa, minkä jälkeen terveellisempi ja aktiivisempi elämäntapa sai alkunsa. Hurjan painonpudotuksen vuoksi nainen joutui käymään myös leikkauksissa, joissa häneltä poistettiin ylimääräistä ihoa. Mama June esitteli käsissään näkyviä arpia ollessaan Entertainment Tonight -toimittajan haastateltavana.

Nainen näytti käsissään olevia pitkiä arpia, jotka ihonpoistoleikkauksesta jäi jäljelle. Mama June kertoi, että hänellä on samanlaisia arpia vielä paljon lisää vartalossaan. Leikkaukset tai terveellinen ruokavalio eivät kuitenkaan olleet naisen mielestä vaikeimmat asiat elämäntapamuutoksessa. Mama Junen mukaan koko projektin vaikein osuus oli se, että hänen piti piilotella koko muutoksen ajan kaikilta.